Den 16. – 18. september deltager vi i Danmarks populære designmesse: https://3daysofdesign.dk/ 

Du kan finde Minding i de rå og rene rammer på Docken i Nordhavn ved Østerbro. På messen viser vi nogle af vores seneste nyheder inden for danskproducerede designstole, der har fokus på miljøet. De hedder Wave og Touro. Wave er den nye klassiker til kontor og konference. Stolens særkende er den riflede overflade, som giver en uimodståelig siddekomfort. Wave-stolen fås i mange farver og teksturer - heriblandt også vores miljøvenlige kork-materiale.

→ Se stolen her

Touro betyder ‘tyr’ på portugisisk. På den måde er stolen en god ambassadør for vores kernemateriale, korken, som netop kommer fra Portugal. Den temperamentsfulde tyr er også til at få øje på i det stærke design, hvor ryggen elegant efterligner tyrens horn.

→ Se stolen her

Ses vi?

Vi sender Maria og Kjeld afsted på messen i København. De glæder sig til at vise de to smukke designerstole – og til at vise alt det, vi kan med kork. Ikke kun i egne produkter, men også som leverandør til andres! Kork er ét af verdens mest skånsomme materialer ift. miljøet – og en hovedingrediens i mange af vores løsninger. Det er naturligt, genanvendeligt og nedbrydeligt, hvorfor det er genialt valg for alle med grønne ambitioner. Der er altså masser af gode grunde til at komme forbi vores stand. Desuden kan du også opleve en masse andre fantastiske designere, der fremviser tidens trends inden for indretning, belysning og møbler. 

3DaysOfDesign er et design-event, som popper op på forskellige lokationer i København. Du finder Minding på Docken (Færgehavnsvej 35, 2150 København).

Vi ses den 16. – 18. september.