Den 31. august – 2. september deltager vi på Oslo Design Fair, som er et af Skandinaviens mest attraktive mødesteder for design, arkitektur og håndværk.

– Besøg messen online her: https://oslodesignfair.no/ 

Messen bliver afholdt i NOVA Spektrum, Lillestrøm, og du kan finde Minding i Hal B – stand B01-15

På messen glæder vi os til at fremvise to af vores smukke designerstole, men vi glæder os i lige så høj grad til at præsentere løsninger fra vores nye samarbejde med Inventa.

 

Oplev Inventa-løsninger på messen

I mere end 70 år har Inventa skabt smukke rum til bl.a. hotel- & restaurationsbranchen, og i dag er de en af Danmarks førende producenter inden for indretning og design af inventar til alle brancher. Både Inventa og Minding har en vision om at gøre en forskel for mennesker og miljø i vores repræsentative brancher. Derfor er samarbejdet et godt match. Hos Minding kan vi nu kalde os totalleverandør af både inventar og møbler til hotel- og restaurationsbranchen. Modsat kan Inventa nu også tilbyde kunderne kork-møbler, som kunderne efterspørger på grund af de grønne materialer og møblernes miljøvenlige fremtræden.

Til messen tager vi Inventa-løsninger med, som du vil kunne opleve sammen med de omtalte designerstole fra minding.

 

Mød WAVE på messen

Wave er en ny klassiker til kontor og konference. Stolens vartegn er den riflede overflade, som giver en uimodståelig siddekomfort. Wave-stolen fås i vores miljøvenlige kork-materiale, men kommer også i mange andre farver og teksturer.

→ Se stolen her

 

Mød bestselleren, TOURO, på messen

Touro betyder ‘tyr’ på portugisisk. Derfor er stolen også en god ambassadør for kork-materialet, som netop kommer fra Portugal. Hos Minding har vi taget tyren ved hornene og designet en stol, som bærer præg af dyrets robuste kontur. Eksempelvis kan tyrens horn ses i ryggens linjer.

→ Se stolen her

 

Ses vi til Oslo Design Fair?

Vi har sendt A-holdet afsted til Oslo-messen, hvilket betyder, at du kan møde Maria og Kjeld fra Minding i Hal B – stand B01-15. Begge glæder sig til at præsentere Inventa-løsningerne og ikke mindst de to designerstole. Derudover tager de også et par kork-eksemplarer med på messen, som du kan komme forbi og mærke med egne hænder.

Der er altså nok grunde til at give vores stand et lille visit, når du besøger messen. Og vi tør også godt love, at du kan forvente mange flere spændende stande og udstillinger til Oslo Design Fair.

Som messen selv skriver, skal de besøgende rejse hjem med tre ting:

  • Masser af inspiration
  • Gode idéer
  • Spændende varer

 

Vi ses den 31. august – 2. september